12321官方游戏论坛

楼主: zihaoremilia

《BVN》 改版 小幻神改 双版本 正式

注册会员

非常好玩

中级会员

打开时说无法找到此应用软件所需的Adobe AIR版本,不知道怎么解决

金牌会员

垃圾改版作者!!菜鸟一个 爱管闲事(*Φ皿Φ*)

QQ
30198819 发表于 2020-8-2 16:11
打开时说无法找到此应用软件所需的Adobe AIR版本,不知道怎么解决

试试安装国际版flash 或者检查一下有没有adobe air 没有建议重新解压到一个文件夹方便归类
我...没有名字哦
哈哈哈。小心点。
别把我和一护那个废物相提并论,他连我的脚跟都无法触及
所谓最强就是追求力量,毫不留情的摧毁敌人,

个人主页 https://space.bilibili.com/355885808

金牌会员

QQ
发个正式版的预告
开屏动画
另外如果喜欢的话还可以关注我的B站个人空间
正式版出来后我会发个介绍视频
我...没有名字哦
哈哈哈。小心点。

个人主页 https://space.bilibili.com/355885808

金牌会员

QQ
gif 加载会很慢各位请谅解
我...没有名字哦
哈哈哈。小心点。

金牌会员

QQ
明天大约会更新正式版 感谢

金牌会员

QQ
zihaoremilia 发表于 2020-8-5 05:26
明天大约会更新正式版 感谢

各位大佬

金牌会员

QQ
《最新进度》目前电脑版做完了 还要做手机版 和 介绍视频 所以在等几天
我...没有名字哦
哈哈哈。小心点。

金牌会员

QQ
经过了多次 我觉得的差不多没啥 BUG这是萌新第一次做改版 尽可能的做的最好 人物也比较少 后续还会增加其他辅助
《更新介绍》
修改了红版的选择角色框
红版增加新自制垃圾地图 雾雨魔法店 《外面》
蓝版新增JOJO辅助
蓝版新增diazynez 影老板 并很愉快的放进了小黑屋
新增 粉-红-章-鱼-头的迪亚波罗
更新了服务器的熊孩纸的天堂dio
红版,蓝版 重置了开屏动画并增加外链视频
红版蓝版修复火影方 组队闯关无法进入的BUG
重置了蓝版死神方组队闯关 并增加JOJO方人物
重置了红版死神方组队闯关
修复了我所能看到的N的差不多没啥 BUG
加了很多高质量的人物 并修改已下东西:
1.在原版的基础上加了更多音乐
2.更改了开始动画
3.更改了大部分界面和字体
4.总共有61张地图其中大部分为 死神和火影 目前正式版之后更新会慢下来(*Φ皿Φ*)
不过各位可以期待一下火影改版 目前透露一下 会有两个版本 一个是羁绊版 复仇版
分别对应鸣人,佐助
可选角色都是他们一路遇到伙伴 如鸣人是木叶小强 佐助则是大蛇丸的音忍和鹰小队
闯关都是不一样的!
到后期两个版本的闯关路线会融合
佐助版的最终BOSS是鸣人 而鸣人版则是佐助
不打算做博人传关卡 (博人传没啥亮眼的剧情)
就透露到这里!!
下载链接:
红版 https://share.weiyun.com/PAQymeXo
蓝版 https://share.weiyun.com/jSOXnjaz
密码:remilia
预览图片请看楼上
B站的介绍视频由于过于垃圾就回炉重造了。
还请各位多等一下

由于楼主是留学生所以就用微云了。
建于论坛有外国友人

After many times, I think it’s almost nothing BUG
This is the first time that Mengxin has made a revision. It has done the best possible, with fewer characters, and other support will be added later.
"Update Introduction"
Modify the red version of the select role box
The red version adds a new self-made trash map, the fog and rain magic shop "outside"
The blue version adds JOJO assistance
The blue version added Diazynez Shadow Boss and was happily put into the little black room
New pink-red-octopus-fish-head Diablo
The paradise dio of Xionghaizhi of the server updated
Red version, blue version Reset the screen opening animation and add external link video
The red version and blue version fix the bug that the Naruto team cannot enter the level
Reset the blue version of the Reaper Fang team to break through and add JOJO characters
Reset the red version of the Grim Reaper team to break through
Fixed the bug that I can see almost nothing about N
Added a lot of high-quality characters and modified the following things:
1. Added more music to the original version
2. Changed the start animation
3. Changed most of the interface and fonts
4. There are a total of 61 maps, most of which are Grim Reaper and Naruto. The update will slow down after the current official version (*Φ ΦΦ*)
But you can look forward to the revision of Naruto. It’s revealed that there will be two versions, one is the bond version and the revenge version.
Corresponding to Naruto and Sasuke
Optional roles are for them to meet partners all the way
Passing through levels is different!
In the later two versions, the route through the barrier will be merged
The final boss of the Sasuke version is Naruto and the Naruto version is Sasuke
Don't plan to be a blog post level (the blog post has no dazzling plot)
Just reveal it here! !

Red Edition  https://share.weiyun.com/PAQymeXo
Blue Edition https://share.weiyun.com/jSOXnjaz
passoword:remilia
100% error in using Google Translate Please forgive me

我...没有名字哦
哈哈哈。小心点。

金牌会员

QQ
希望大家会喜欢
我...没有名字哦
哈哈哈。小心点。